| kykanasliva | Дата: Суббота, 23.05.2026, 18:11 | Сообщение # 1 |
|
-
Статус: Offline
| Хто де замовляє штори онлайн? Мені потрібні варіанти для квартири в мінімалістичному стилі, але більшість сайтів або з дуже бідним вибором, або ціни космос. Уже навіть думав шити на замовлення, але це ще дорожче виходить. Хотілось би знайти перевірений магазин, де є готові рішення, нормальний опис товарів і щоб не довелось повертати через погану якість.
|
| |
| |
| edvardjila | Дата: Суббота, 23.05.2026, 18:12 | Сообщение # 2 |
|
-
Статус: Offline
| У мене була така сама ситуація, поки не натрапив на інтернет магазин Текстиль Контакт. Там реально багато готових штор на різний смак — від класики до більш сучасних моделей. Я брав темні штори blackout у спальню та світлі у вітальню, і залишився дуже задоволений. Тканина щільна, виглядає красиво навіть при денному світлі, а головне — усе пошито акуратно. Часто в інтернеті фото красиві, а приходить щось зовсім інше, але тут такого не було. Ще сподобалось, що можна спокійно вибрати під свій бюджет, бо є варіанти різної цінової категорії. Замовлення оформили швидко, менеджер уточнив деталі, а доставка не затягнулась. Для мене це зараз один із небагатьох сайтів, де ціна реально відповідає якості.
|
| |
| |