Пятница, 20.03.2026, 09:11Главная | Регистрация | Вход

Меню сайта

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Мини-чат

Наш опрос

Какой Ваш любимый рейдовый поход?
Всего ответов: 504
Чи дійсно scanbe.io показує актуальні дані щодо розшуку ТЦК? - Форум Death Of Alliance
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Чи дійсно scanbe.io показує актуальні дані щодо розшуку ТЦК?
VaksДата: Среда, 18.03.2026, 17:25 | Сообщение # 1
-
Статус: Offline
Всім привіт! Хочу запитати, чи хтось особисто звіряв дані про розшук ТЦК, які показує scanbe.io, з якимись офіційними джерелами? Просто цікаво, наскільки можна довіряти цій інформації. Бо розумію, що дані в реєстрах можуть оновлюватися не одразу, і чи показує цей сервіс все оперативно. Може, є якісь кейси, коли сервіс показував неактуальну інфу?

KarenДата: Среда, 18.03.2026, 17:47 | Сообщение # 2
-
Загалом зараз багато різних сервісів пропонують пошук інформації онлайн. Раніше про таке можна було тільки мріяти, а зараз все є під рукою. Головне - критично оцінювати результати та не сприймати все як беззаперечну правду.

annelova2Дата: Среда, 18.03.2026, 17:47 | Сообщение # 3
-
Привіт! Я не звіряв з якимись "офіційними" джерелами, бо, чесно кажучи, не знаю, де їх шукати. Але якось перевіряв інформацію про себе, то все співпало з тим, що я знав сам про себе - чи є борги, судові справи і таке інше. Думаю, в будь-якому випадку, треба пам'ятати, що це просто агрегатор даних, а не істина в останній інстанції. І варто ще перевіряти, наприклад, якщо цікавить розшук СЗЧ, в інших місцях.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Death Of Alliance © 2026 | Конструктор сайтовuCoz