| mariiashevchenko09 | Дата: Вторник, 17.02.2026, 16:46 | Сообщение # 1 |
|
-
Статус: Offline
| Привіт! Потрібна порада. У мого молодого чоловіка серйозна проблема – алкоголь і наркотики. Останнім часом постійні запої, ломки, втратив роботу, став агресивним. Я вже не знаю, що робити, сама не справляюсь. Шукаю хорошу наркологічну клініку в Миколаєві. Знайшла сайт https://samara-med.com/mykolayiv/ – це центр Samara-med. Пишуть, що лікують і алкоголізм, і наркоманію, є анонімне лікування, працюють вже 7 років. Хтось має досвід? Як там умови, персонал, ціни? Чи реально допомагають? Буду вдячна за будь-яку інформацію!
|
| |
| |
| antonpovichenko | Дата: Вторник, 17.02.2026, 16:47 | Сообщение # 2 |
|
-
Статус: Offline
| mariiashevchenko09, вітаю! На жаль, мав сумний досвід з братом, тому можу розповісти. Саме зверталися в наркологічну клініку Samara-med у Миколаєві – і це було найкраще рішення.
Що важливо: клініка має ліцензію, працює 7 років, лікарі справжні професіонали – наркологи, психологи, психотерапевти. Брат проходив лікування і від алкоголю, і від наркотиків. Спочатку зняли ломку, потім довга реабілітація, робота з психологами, групові заняття. Я приїжджав до нього – умови дуже гідні, чисто, комфортні двомісні палати, годували добре, є спортзал і зона для прогулянок. А головне – персонал дійсно переймається долею пацієнтів.
Ціни, до речі, адекватні, можна попередньо розрахувати на сайті. І що дуже важливо – повна анонімність. Ніхто нікуди не повідомляє, на облік не ставлять. Зараз минуло два роки, брат тверезий, працює, все добре. Тож я дуже рекомендую звернутися саме в Samara-med. Якщо матимеш питання – пиши в особисті, розкажу детальніше.
|
| |
| |