Пятница, 19.06.2026, 17:13Главная | Регистрация | Вход

Меню сайта

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Мини-чат

Наш опрос

Какой Ваш любимый рейдовый поход?
Всего ответов: 504
Безкоштовні курси чеської - Форум Death Of Alliance
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Безкоштовні курси чеської
millermarkmillermark26Дата: Суббота, 04.10.2025, 04:27 | Сообщение # 1
-
Статус: Offline
Чула, що в Празі є можливість вчити чеську безкоштовно через спеціальні програми. Хочу зрозуміти, як записатися на такі курси, хто може брати участь і чи реально вони допомагають з працевлаштуванням після проходження?

alina_krasivayaДата: Воскресенье, 05.10.2025, 17:53 | Сообщение # 2
-
Навіть не знаю

andrewferk581Дата: Четверг, 21.05.2026, 12:16 | Сообщение # 3
-
Я часто бачу, як люди відкладають подачу резюме в іноземні компанії, бо вважають, що без вільного Intermediate там робити нічого. Сам колись думав, що треба спочатку вивчити всі часи дієслів, відшліфувати вимову, а вже потім намагатися писати якісь робочі листи чи заповнювати профілі. Але на практиці виявилося, що на старті ніхто від тебе не вимагає філософських розмов — головне вміти лаконічно привітатися, зрозуміти таску від ліда і базово відповісти в Slack без грубих помилок. Як на мене, замість того, щоб роками вчити абстрактні топіки про хобі, краще одразу брати базовий курс бізнес-англійської для початківців та цілеспрямована бізнес-англійська з нуля, які доступні на сторінці https://solid.com.ua/business-english/business-starter/ і допомагають швидко розібратися саме з офісною термінологією, простими шаблонами листів та фразами для перших робочих мітингів. Це дає базу, яка окупається з перших днів на новій посаді, а далі мова вже сама підтягується в процесі роботи. А ви як вважаєте — варто ризикувати з початковим рівнем чи краще спочатку вивчити мову до впевненого розмовного?

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Death Of Alliance © 2026 | Конструктор сайтовuCoz