|
Pixel 6 на OLX: особистий досвід та поради
|
|
| tbes50203 | Дата: Четверг, 18.09.2025, 11:30 | Сообщение # 1 |
|
-
Статус: Offline
| Я потрапив у ситуацію, коли мій старий телефон почав глючити просто під час важливих дзвінків і постійно розряджався на півдня. Вирішив, що настав час шукати щось нове, і почав переглядати варіанти на OLX. Мій вибір впав на Google Pixel 6, бо хотів щось з гарною камерою та стабільною роботою, але трохи страшно було брати б/у телефон, бо не знаєш, в якому стані він і чи не заблокований. Довго перепитував продавця, просив відео роботи, перевіряв IMEI і зрештою вирішив ризикнути, бо ціна була значно нижча, ніж у магазині, а характеристики Pixel 6 реально привабливі.
|
| |
| |
| evanduke324 | Дата: Пятница, 19.09.2025, 10:55 | Сообщение # 2 |
|
-
| У мене був схожий випадок, коли потрібно було знайти телефон для роботи і бюджет був обмежений, тому вирішив ризикнути і взяти гугл піксель 6 на OLX. Спочатку теж було трохи страшно, але уважна перевірка продавця допомогла уникнути проблем. Ми попросили показати телефон увімкненим, перевірили камеру, екран, динаміки та зарядку. Дуже допомогло, що Pixel 6 отримує регулярні оновлення від Google, тому навіть б/у він працює стабільно і не підводить. Телефон використовую вже кілька місяців, батарея тримає цілий день при активному користуванні соцмережами та робочими додатками, а камера робить класні фото навіть у темряві. Також радив би звертати увагу на комплектацію, бо деякі продавці віддають без зарядного блоку або без чохла. В цілому, якщо придивлятися уважно і перевіряти всі деталі перед покупкою, можна реально знайти хороший телефон за адекватну ціну і без неприємних сюрпризів.
|
| |
| |
| thiefcrazy98 | Дата: Суббота, 20.09.2025, 08:27 | Сообщение # 3 |
|
-
| Іноді здається, що все в житті залежить від дрібниць — один випадковий збіг обставин чи маленька деталь можуть повністю змінити результат дня або тижня. Це водночас і трохи лякає, і одночасно захоплює, бо ти не завжди знаєш, що чекати, і від того, як швидко і спокійно реагуєш, часто залежить підсумок.
|
| |
| |