Понедельник, 02.02.2026, 16:10Главная | Регистрация | Вход

Меню сайта

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Мини-чат

Наш опрос

Нравится ли Вам наш гильдийский табард?
Всего ответов: 376
Краще робити ремонт самому чи з бригадою? - Форум Death Of Alliance
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Краще робити ремонт самому чи з бригадою?
HzBoyДата: Вторник, 19.08.2025, 21:25 | Сообщение # 1
-
Статус: Offline
Підкажіть, реально самому впоратися з ремонтом у квартирі на 50 м²? Хочу зробити все, від шпаклівки до укладання ламінату. Друзі кажуть, що це нескладно, якщо подивитися кілька відео на YouTube і набратися терпіння. Але я ніколи сам нічого подібного не робив, хіба що розетку поміняв. Боюся, що накосячу, а потім переробляти буде дорожче. Як думаєте, варто пробувати самому, чи краще не ризикувати і шукати бригаду?

misterbicipsДата: Вторник, 19.08.2025, 21:27 | Сообщение # 2
-
Я колись теж так думав, що впораюсь сам, і в принципі частково це вдалося. Стелю фарбував сам, плитку у ванній клав з другом, виглядає пристойно. Але от коли дійшло до електрики та сантехнік, все одно довелося викликати майстрів. І ще момент, коли працюєш сам, усе тягнеться дуже повільно. Якщо є робота чи діт, то часу катастрофічно не вистачає. Тож на прості речі типу пофарбувати - ок, але комплексно краще з бригадою.

HzBoyДата: Вторник, 19.08.2025, 21:27 | Сообщение # 3
-
Та от саме про це і думаю. Можна самому повозитися з фарбуванням чи збиранням меблів, це ще куди не йшло. Але коли починаєш вникати у деталі типу гідроізоляції у ванній, монтажу підвісної стелі чи прокладання кабелю - голова обертом іде. І ще хвилює, що не буде гарантій, якщо сам накосячиш. А переробка, це ще й зайві гроші. З іншого боку, знайти адекватну бригаду теж проблема...

LevchenkoДата: Вторник, 19.08.2025, 21:30 | Сообщение # 4
-
Цитата HzBoy ()
Та от саме про це і думаю. Можна самому повозитися з фарбуванням чи збиранням меблів, це ще куди не йшло. Але коли починаєш вникати у деталі типу гідроізоляції у ванній, монтажу підвісної стелі чи прокладання кабелю - голова обертом іде. І ще хвилює, що не буде гарантій, якщо сам накосячиш. А переробка, це ще й зайві гроші. З іншого боку, знайти адекватну бригаду теж проблема...
Цілком тебе розумію. Якщо хочеш зробити не просто "аби як", а якісно і з гарантією, я б радив звернутись до будівельної компанії https://sargon.com.ua/ Sargon. Це харківська фірма, яка працює по всій Україні. В них реально великий досвід, за 3,5 роки зробили 25 об’єктів, у тому числі складні промислові й житлові будівлі. Працюють із повним циклом, від проекту до здачі "під ключ", включно з інженеркою, оздобленням, навіть демонтажем і вивозом сміття. У них ліцензії СС2 і СС3, тобто можуть братися за об’єкти будь-якої складності. Я спілкувався з їхнім менеджером, допомагають підібрати оптимальні рішення під бюджет і площу. Якщо не хочеш потім переробляти, краще вже з досвідченими працювати. І головне працюють офіційно, з договором і графіком. Як на мене, це мінімум стресу й максимум якості.

anndem777Дата: Понедельник, 25.08.2025, 11:58 | Сообщение # 5
-
Так, реально впоратися з ремонтом самостійно, навіть без досвіду — головне мати терпіння, базові інструменти та чіткий план. Почніть із простих етапів: шпаклівка, фарбування, укладання ламінату — це доступно для новачка. Важливо не поспішати, уважно вивчити кожен процес і перевіряти якість на кожному етапі. Помилки можливі, але більшість з них легко виправити. Самостійний ремонт — це не лише економія, а й корисний досвід.

mobiletrendlifecellДата: Понедельник, 15.12.2025, 13:32 | Сообщение # 6
-
Я довірив ремонт своєї квартири компанії «Профі Строй» і залишився задоволений результатом. Вони взяли на себе повний комплекс робіт – від розробки дизайну інтер’єру до завершення всіх ремонтних робіт. Компанія запропонувала три цінові пакети, що дозволяє підібрати оптимальний варіант під бюджет - https://profi-stroi.com.ua/remont/. У моєму випадку зробили перепланування, врахували всі побажання та забезпечили авторський контроль на кожному етапі. Роботи виконувалися чітко за графіком, кошторис був прозорий, а якість – на високому рівні. У результаті я отримав сучасний ремонт «під ключ» у новобудові з продуманим дизайном.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Death Of Alliance © 2026 | Конструктор сайтовuCoz