Суббота, 27.04.2024, 11:15Главная | Регистрация | Вход

Меню сайта

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Мини-чат

Наш опрос

Нравится ли Вам наш гильдийский табард?
Всего ответов: 372

Статистика

Офіс 365 Майкрософт - Форум Death Of Alliance
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум Death Of Alliance » Общее обсуждение » Курилка » Офіс 365 Майкрософт (Офіс 365 Майкрософт)
Офіс 365 Майкрософт
viktoriakropova85Дата: Четверг, 31.08.2023, 14:07 | Сообщение # 1
-
Сообщений: 3
Статус: Offline
Програмне забезпечення це набір директив та програм, які призначені до експлуатації на обчислювальному пристрої або іншому обчислювальному пристрої. Це комп'ютерні програми, які проводять різноманітні задачі і забезпечують можливість людям застосовувати та керувати розрахунковими пристроями. Проаналізуємо найбільш улюблені види софту, які ви можете придбати на веб-сайті компанії Allsoft Ukraine.
1. TeamViewer. TeamViewer - це програма для віддаленого підключення та управління ПК через мережу. Вона дає можливість ділитися робочим столом, відправляти дані та віддалено керувати іншими комп'ютерами.
2. Parallels. Parallels - це софт для емуляції, яка дає можливість запускати ОС такі, як Windows, на ноутбуках Mac. Вона допомагає юзерам використовувати на практиці програми, які створені для інших операційних систем, на своєму Mac.
3. Norton Security. Norton Security - це антивірусне програмне забезпечення, призначене для забезпечення захисту комп'ютерних систем та мобільних гаджетів від вірусів, загроз та потенційних небезпек для безпеки.
4. Adobe. Adobe - це організація, що розробляє софт для роботи з зображеннями, створення веб-контенту, монтажу відео та іншого. Деякі з їх відомих продуктів включають Фотошоп, Ілюстратор, Адоб Прім'єр Про і т. д..
5. Windows 10. Віндовс 10 - це ОС від Microsoft, призначена для роботи на персональних комп'ютерах та лептопах. Вона пропонує багато функцій і використовується великою кількістю юзерами по всьому світу.
6. Офіс 365. Офіс 365 - це набір програм для офісу від Майкрософт, який включає такі софт, як Word, Excel, PowerPoint та інші тут https://allsoft.ua/g24961983-office-365. Він надається у вигляді передплати та дає змогу користувачам працювати з документами та створювати презентації.
7. ESET Internet Security. ESET Internet Security - це антивірусне програмне забезпечення, що надає захист від небезпечних програм та інших ризиків для безпеки в Інтернеті.
Також на веб-сайті Allsoft Ukraine є можливість придбати інші програми за доступними цінами. На протязі багатьох років компанія відповідально виконує свою роботу, що підтверджують позитивні відгуки клієнтів.
 
Форум Death Of Alliance » Общее обсуждение » Курилка » Офіс 365 Майкрософт (Офіс 365 Майкрософт)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Death Of Alliance © 2024 | Конструктор сайтов - uCoz