| millermarkmillermark26 | Дата: Воскресенье, 09.08.2026, 13:16 | Сообщение # 1 |
|
-
Статус: Offline
| Привіт. Мрію розпочати домашній бізнес з друку на одязі, але стартовий капітал у мене обмежений, не можу дозволити собі що-небудь занадто дороге й громіздке, потрібен компактний DTF принтер, що не займе весь гараж чи кімнату, але дозволить друкувати якісно на різних тканинах від бавовни до поліестеру, які варіанти бувають доступні для малого бізнесу й початківців?
|
| |
| |
| kravecaleksandr930 | Дата: Воскресенье, 09.08.2026, 13:42 | Сообщение # 2 |
|
-
Статус: Offline
| Якщо плануєш розпочинати домашній бізнес з друку на одязі та шукаєш компактне обладнання під обмежений бюджет, то на старті це справді найкраще рішення. Заходь на https://pro.com.ua/ й подивися що там пропонує Pro Compact для стартапів, вони мають гарні ціни й якісне обладнання. Я придбав там лазерні верстати й був вражений якістю, але під твої задачі раджу Compact Prestige 33. Цей DTF принтер створений саме для людей, які починають з малими інвестиціями. Ширина 330 мм цілком достатня для більшості замовлень на одязі, дві головки Epson дають 4 квадратних метри друку за годину, а чорнила PRO INK виходять яскраві й стійкі до прання, вони не тріскаються й служать довго. Принтер займає зовсім мало місця в кімнаті чи гаражі, новачок розбереться з налаштуваннями з першого разу, а на сам пристрій дають рік гарантії.
|
| |
| |