|
Який паровий електрокамін краще вибрати ?
|
|
| millermarkmillermark26 | Дата: Четверг, 25.12.2025, 10:39 | Сообщение # 1 |
|
-
Статус: Offline
| Шукаю сучасний паровий електрокамін для квартири у Львові. Цікавлять моделі з реалістичним 3D ефектом полум'я, бажано з можливістю керування через мобільний додаток та різними кольорами полум'я. Розглядаю варіанти завдовжки близько 1000 мм або 1200 мм, щоб вписався в інтер'єр вітальні. Де можна знайти детальну інформацію та замовити якісний електрокамін з парою?
|
| |
| |
| kravecaleksandr930 | Дата: Четверг, 25.12.2025, 11:18 | Сообщение # 2 |
|
-
Статус: Offline
| Саме такі характеристики має модель, яку можна замовити на сайті Firelands. Паровий електрокамін SmartFire https://firelands.com.ua/product/parovyj-elektrokamin-smartfire/ ідеально відповідає вашим вимогам з 60 кольорами полум'я, 6 рівнями висоти вогню та керуванням через мобільний додаток. Розміри 1000 мм і 1200 мм чудово впишуться у вашу вітальню, а резервуар на 5 літрів забезпечить до 8 годин роботи. Firelands надає безкоштовну доставку по Україні через Нову пошту, а у Львові ще й безкоштовний монтаж. На їхньому сайті знайдете всю детальну інформацію про цей електрокамін з парою. Сам замовляв у них на цьому ж сайті, все прийшло швидко і якість чудова.
|
| |
| |