| millermarkmillermark26 | Дата: Понедельник, 16.06.2025, 14:23 | Сообщение # 1 |
|
-
Статус: Offline
| Шукаю спосіб дізнатися, чому мій сайт став менш популярним серед користувачів і почав втрачати позиції в пошуковій видачі. Цікавить сервіс, де можна отримати глибокий аналіз технічних помилок, контенту й структури сторінок, щоб покращити результат?
|
| |
| |
| lexzub2024 | Дата: Понедельник, 16.06.2025, 15:40 | Сообщение # 2 |
|
-
Статус: Offline
| З подібною проблемою я стикався кілька місяців тому, коли кількість відвідувачів на сайті почала зменшуватися без видимої причини. Тоді я вирішив звернутися до ADS Group. Спочатку не мав жодного уявлення, з чого починати, але команда швидко зорієнтувалася в моїй ситуації. Аудит сайту дозволив виявити слабкі місця, які гальмували розвиток: від неочевидних помилок у структурі до застарілого контенту. Окремо сподобалось, що результат перевірки оформили у зрозумілий звіт із рекомендаціями. Після впровадження змін я помітив значне зростання трафіку й повернення позицій у пошукових системах. Можу впевнено радити цей сервіс усім, хто хоче отримати реальний ефект від оптимізації.
|
| |
| |