Плитка 1200х600
|
|
olgaserg322 | Дата: Четверг, 12.12.2024, 09:24 | Сообщение # 1 |
-
Статус: Offline
| Яискала плитку 1200х600 для своего нового проекта и, наконец, нашлаименно то, что нужно. Плитка выглядит очень красиво и современно, она идеально подошла для укладки на стенах. Мне нравится, как она выглядит в интерьере, и как легко с ней работать. Результат превзошёл все мои ожидания, и я очень довольна покупкой.
|
|
| |
rittiukia | Дата: Воскресенье, 13.04.2025, 12:26 | Сообщение # 2 |
-
| Шукаю гарну та якісну плитку на стіни, для своєї кухні. Хочеться щось стильне та сучасне. Де можна подивитися гарні варіанти?
|
|
| |
wanesscca | Дата: Воскресенье, 13.04.2025, 12:27 | Сообщение # 3 |
-
| Я поки що не знайшла нічого, що сподобалося б.
|
|
| |
makarickckck | Дата: Воскресенье, 13.04.2025, 12:30 | Сообщение # 4 |
-
| Ми натрапили на магазин Віста, там декоративна плитка на стіни в асортименті, яка підходить саме для кухні. Сподобалось, що є варіанти, які поєднують мінімалізм з елегантністю, а також плитка з такими фактурами, що ідеально підходять для кухонного інтер’єру. Вибір справді величезний, і можна знайти плитку для будь-якого стилю — від класики до сучасного дизайну. Рекомендую подивитись на варіанти з не дуже яскравим, але виразним малюнком, що додасть характеру вашій кухні, але при цьому не перевантажить простір.
|
|
| |
rittiukia | Дата: Воскресенье, 13.04.2025, 21:47 | Сообщение # 5 |
-
| Дякую за пораду!
|
|
| |
payulass | Дата: Воскресенье, 13.04.2025, 21:50 | Сообщение # 6 |
-
| Ми в компанії "КП Граніт" замовляли гранітну плитку https://granit-plitka.com/ua....go.html Вони пропонують різні варіанти плитки, в тому числі й для внутрішніх приміщень. Якість чудова,- плитка має привабливий вигляд і дуже зручна в догляді. Дуже задоволені своїм вибором! Усім можу рекомендувати!
|
|
| |