Пятница, 20.03.2026, 17:38Главная | Регистрация | Вход

Меню сайта

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Мини-чат

Наш опрос

Какой Ваш любимый рейдовый поход?
Всего ответов: 504
Новини про бізнес - Форум Death Of Alliance
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Новини про бізнес
olgaserg322Дата: Среда, 20.11.2024, 16:19 | Сообщение # 1
-
Статус: Offline
Цей https://abiznes.com.ua/biznes/  розділ дуже мотивує, адже тут можна знайти не лише корисні поради для підприємців, а й реальні історії успіху. Особливо надихають приклади, як люди долали труднощі на початку шляху, але згодом будували прибуткові бізнеси. Такі матеріали дають впевненість, що можливо досягти успіху навіть у складні часи

vikasmishko613Дата: Четверг, 21.11.2024, 17:13 | Сообщение # 2
-
новини зараз аж ніяк не мотивують нажаль

theohernandezwriterДата: Суббота, 07.12.2024, 12:25 | Сообщение # 3
-
Як не крути, але новини та медіапростір завжди оточують нас, зараз це норма, яка дає нам багато плюсів, які ми зі свого боку можемо вдало конвертувати в нові для себе можливості. Я ось точно впевнений у тому, що читаючи новини на новинному порталі Delo про світові новини https://delo.ua/news/world/, я завжди можу дізнатися більше за інших, адже постійне перебування в інформаційному просторі дає змогу тобі набагато ефективніше оцінювати й інтерпретувати інформацію. Таким чином, я без жодних зусиль можу бути впевненим у тому, що я завжди отримую тільки найактуальніші і перевірені світові новини. Саме тому друзі, я можу з повною впевненістю рекомендувати цей новинний портал до використання.

TeflonДата: Суббота, 07.12.2024, 22:55 | Сообщение # 4
-
Порадьте сайти, де можна знайти статті чи інтерв’ю з людьми, що займаються благодійністю в Україні. Мене цікавлять їхні мотивації та історії.

lunamonqДата: Суббота, 07.12.2024, 22:59 | Сообщение # 5
-
Багато з різних джерел чув про Анатолія Шкрібляка та його допомогу. Благодійність Анатолія Шкрібляка – це не лише про фінансову підтримку, але й про активне залучення до соціальних змін. Він не боїться говорити про проблеми та знаходити шляхи їхнього вирішення. Це той тип благодійника, якого ми потребуємо більше.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Death Of Alliance © 2026 | Конструктор сайтовuCoz