Среда, 02.07.2025, 03:15 | Главная | Регистрация | Вход |
|
Прошу прийняти в гільдію Ronel - Форум Death Of Alliance
Прошу прийняти в гільдію Ronel
| |
Ronel | Дата: Суббота, 10.04.2010, 21:45 | Сообщение # 1 |
-
Статус: Offline
| • Ник персонажа: Ronel • Раса/Класс/Уровень персонажа: андед варлок 60 • Ваше имя: Тарас • Место жительства (страна, город): Україна, Львівська обл., м. Червоноград • Ваш возраст: 17 (10 травня буде 18) • Ваш род занятий и график: посуті такими як гуртками незаймаюся, а так люблю компютери і багато з того що з ними звязано, люблю спілкування, Чекаю армії тому сильно не розганяюся чимось займатися. • Являетесь ли вы уникальным владельцем персонажа с момента его создания (то есть вы качали его с 1 уровня): так • Опыт игры на сервере WNet: приблизно 4,5 року • Опыт игры на других серверах: досить не великий я віддаю первагу БК при пвп і рейтах 1х а таких досить мало • Как давно играете данным персонажем: трошки більше місяця вроді але якшо чесно точного часу незнаю я досить скоро качався (помагали) • Предпочтительный билд: пве - основа афілікт, пвп - основа дестро. • Есть ли опыт игры в других билдах: в друга на сервері іграв в демонології але на внеті мало шо працює в даній гілці. • Перечислите всех персонажей, которыми вы играли / играете на сервере WNet (ник, фракция, класс, уровень): за час ігри за алів я був мультом (мав багато персонажів малих лвл я їх видалив як перейшов за орду) на даний момент: альянс - Abnon 70 паладін людина, Atani 66 маг; орда - Braxxus (колишній Corner, сидів за нік) друїд таурен 70 лвл, Ronel андед варлок 60 ним і подаю заявку. • Количество времени, которое вы уделяете игре: ну в залежності він ситуації але взагаліто досить багато. • Гильдии, в которых вы состоите/состояли ранее и причины ухода (обязательно подробно): Варлоком небув ніводній гільді. • Почему вы хотите к нам вступить? Чего вы ожидаете от гильдии?: ну дял початку це спілкування і взаїмо допомога, ну також пвп, взагалі ігра стає більш різноманітною і не так нудно, може спиатися поради в потрібий момет або ще щось. • Есть ли у вас в нашей гильдии друзья, которые смогут за вас поручиться: Hauron 70 маг андед. • Ваши профессии и скилл (только основные): інжа даний момент 248, мінінг даний момент 222 (займався більше качом ніж профами дуже хотів 60 лвл) • Готовы ли вы менять билд под нужды рейда и по просьбе РЛ? Так • Конфигурация вашего компьютера (ответы "хорошая" или "пойдет" нас не устраивают): пентіум 4 3ггц чистоти 2 гіга оперативки • Бывают ли у вас дисконекты, как часто. Средний пинг в игре. Скорость канала интернета: ну дісконекти досить рідко, середній пінг 150,скорість (чеснокажучи незнаю в нас досить цікавий провайдер "цензура" працівники там, наприклад самі міняють іп адрес) • Скриншот главного окна персонажа (клавиша "С"): • Дополнительные сведения, которые вы хотите нам сообщить: думаю спитаєтеся якщо щось, нехочу розводити флуд.
Сообщение отредактировал Ronel - Воскресенье, 11.04.2010, 21:11 |
|
| |
Aenterhy | Дата: Суббота, 10.04.2010, 22:10 | Сообщение # 2 |
Кот
| Заявке готов аплодировать стоя, заполнил класс! Quote альянс - Abnon 70 паладін людина, Atani 66 маг; В гильдию не принимаются люди, имеющие персонажей за альянс (но бывают и исключения). В каких гильдиях были/есть твои чары за алов?
Kotetsu!
|
|
| |
Ronel | Дата: Суббота, 10.04.2010, 22:14 | Сообщение # 3 |
-
| Might Of The Unbreakable і в DBD повної назви не памятаю вони не зовсім мої це брата просто я знаю як і пас буває просе шось помогти або зробити за нього. В анкеті питалися нарахунок персів за альянс і я відповів чесно.
|
|
| |
Mensalia | Дата: Воскресенье, 11.04.2010, 01:32 | Сообщение # 4 |
Безобидная блондинка
| Если честно, я категорически против. Являюсь явным ненавистником противоположной фракции, и таких 90%, ничего не имею против Вас лично, но имею против игроков, имеющих отношение к альянсу.
Death Of Alliance Я - человек, и ничто человеческое мне не чуждо. Каждый человек, подобно луне, имеет свою неосвещенную сторону, которую он никому не показывает. Drifod адни смехуьочки и пиздахаханьки (С.)
|
|
| |
Hauron | Дата: Воскресенье, 11.04.2010, 07:27 | Сообщение # 5 |
-
| Я за этого парня ручаюсь ребята, так как он не хуже меня любит убивать аленей=) Вот доказатестьво, я с ним охотились на "Псов".
|
|
| |
Ronel | Дата: Воскресенье, 11.04.2010, 13:01 | Сообщение # 6 |
-
| Mensalia досить цікава твоя думка, але взагалі з такими темпами всі мають відношення до альясну, хоть якесь навіть те, що ти їх кіляєш (якшо кіляєш вот наприклад бг) ах да я казав і повторюся аловські перси мого брата,(двоюрідного якщо це шось міняє я це не писав зразу бо в анкеті було сказано тільки за перса а не за моє сімейне дерево), свого аловського друля 62 Pholaurne який був в патріотах я його віддав. Ну хотя все що я можу сказати - "чекаю висновку". Дукую за увагу.
Сообщение отредактировал Ronel - Воскресенье, 11.04.2010, 13:28 |
|
| |
Mensalia | Дата: Воскресенье, 11.04.2010, 15:36 | Сообщение # 7 |
Безобидная блондинка
| Ну принимать решение всё равно не мне, а говоря об отношении к альянсу, я не имела ввиду убийство их на бг, я говорила о наличии персонажей альянса и доступу к ним. И ещё один вопрос, согласен перейти обоими персонажами в ДОА?
Death Of Alliance Я - человек, и ничто человеческое мне не чуждо. Каждый человек, подобно луне, имеет свою неосвещенную сторону, которую он никому не показывает. Drifod адни смехуьочки и пиздахаханьки (С.)
|
|
| |
Tionio | Дата: Воскресенье, 11.04.2010, 15:55 | Сообщение # 8 |
Зам. ГМ
| не против
|
|
| |
Jagar | Дата: Воскресенье, 11.04.2010, 16:01 | Сообщение # 9 |
Офицер
| Braxxus- я его знаю, судя по общению с ним-адекватный человек правда меня, как и многих смущает связь с альянсом
|
|
| |
Ronel | Дата: Воскресенье, 11.04.2010, 17:07 | Сообщение # 10 |
-
| хм відповім почерзі для уникнення флуду з мого боку. Mensalia - ну взагаліто навіть те саме вбивство відноситься до відношення до альянсу хоть яким але відношенням. Нарахунок доступу я вже ненастільки "вліз" в ігру (недозадротився) шоб вже так нагло ворогувати з альянсом це треба бути я навіть незнаю яким фанатом вову (альянс як не крути такіж люди за кампами як і ми, хотя їх весело вбивати так як і їм нас). Також мати доступ до альянсу в деякому роді для мене було досить корисно так як я друїдом своїм був в Lifebloom (і є на даний момент) онлайн атм немалий а мені часто буває потрібна думка інших людей так я заходив і питався шо мене цікаве в гільді іграків мого брата, помоєму це краще ніж бігати і кричати в оргімарі і читати приваті шо люди думають про мій флуд. Шо стосується твого питання я навіть незнаю, я нехочу виходити друїдом з гільди незнати для чого. Я нехочу звідти лівати хоть гільда і мала але це буде прідатєльством вийти з неї без ніякої причини. Це то саме шо якщо я убуд в вашій гільді я з неї вийду просто так. Це прідатєльство і ти не гірше за мене це розумієш. Я найбільше непокажаю "мусарів" (людей які здають) "прідатєлів" ну і брехунів. Ні я незгоден перейти друїдом в вашу гільду на момент наявності його в іншій гільді. Може виникнути думка шо я просто збираюся користуватися допомогою двох гільд щоб таких думок небула хочу сказати шо ця гільда досить мала онлайн 1-3 (часто 1 ). Хотя при потребі хіла - поможу. Tionio і Jagar - дякую за прідтримку.
Сообщение отредактировал Ronel - Воскресенье, 11.04.2010, 17:11 |
|
| |
Mensalia | Дата: Воскресенье, 11.04.2010, 18:06 | Сообщение # 11 |
Безобидная блондинка
| Тогда я не против. Мне нравится аргументация,честно)
|
|
| |
Aenterhy | Дата: Воскресенье, 11.04.2010, 19:32 | Сообщение # 12 |
Кот
| Я тоже в принципе не против, человек грамотно пишет, в плохих делах замечен не был вроде И да, аргументация хорошая
Kotetsu!
|
|
| |
Ronel | Дата: Воскресенье, 11.04.2010, 19:40 | Сообщение # 13 |
-
| дякую!) але я нерозумію до чого тут " " так виглядає ніби ти з іронією то писав(
|
|
| |
Drifod | Дата: Воскресенье, 11.04.2010, 20:00 | Сообщение # 14 |
Глава гильдии
| Quote (Ronel) Ник персонажа: Ronel, Уровень персонажа: андед варлок 60 Quote (Ronel) Ronel андед варлок 70 ним і подаю заявку.
Death Of Alliance
|
|
| |
Ronel | Дата: Воскресенье, 11.04.2010, 20:05 | Сообщение # 15 |
-
| Drifod, це було питання? ))) ато я непоняв нічого)
|
|
| |
|
 |  |