|
Який нікотин для вейпу зараз найчастіше беруть під щодня?
|
|
| HzBoy | Дата: Пятница, 15.05.2026, 10:56 | Сообщение # 1 |
|
-
Статус: Offline
| Хтось може нормально пояснити по нікотину для POD? Я тільки перейшов з сигарет і взагалі не врубаюсь, що краще брати на кожен день salt чи freebase. Бачу одні рідини по 20 мг, інші по 50 мг, і не розумію наскільки це відчувається. Пробував у знайомого 50 salt, то ніби нормально заходить, але через пару затяжок аж у горлі неприємно стало. Не хочу щоб кожна тяга "драла". Для звичайного щоденного паріння що зараз люди беруть? І чи правда, що сольовий швидше накурює?
|
| |
| |
| a_sov | Дата: Пятница, 15.05.2026, 10:57 | Сообщение # 2 |
|
-
| Та перестаньте радити всім підряд 50 мг, ніби це універсальна штука. Якщо людина тільки починає вона потім кашляє і думає, що весь вейп такий. Сольовий нікотин м’якший по затяжці, але б’є швидше, особливо на POD-системах. Для маленьких подів це ок, бо там слабка потужність. А от freebase нормально розкривається вже на баках і більш потужних девайсах. Там тяга жорсткіша, зате смак і відчуття інші. Я вже давно сиджу на 20 salt у дорозі, а вдома можу парити трійку freebase на баку. Все залежить від того, як часто тянеш і який девайс.
|
| |
| |
| kirilzhilenko80 | Дата: Пятница, 15.05.2026, 10:57 | Сообщение # 3 |
|
-
| Сам через це проходив. На роботі постійно тягав POD з 25 salt, бо зручно і не треба кожні 5 хвилин парити. Друг на фрібейзі сидить, але в нього бак і він любить великі затяжки. Якщо багато їздиш або париш потроху весь день — сольовий реально практичніший. Але 50 мг я б не радив на постійку, особливо якщо раніше не парив.
|
| |
| |
| menigorek | Дата: Пятница, 15.05.2026, 10:59 | Сообщение # 4 |
|
-
| Цитата kirilzhilenko80 (  ) Сам через це проходив. На роботі постійно тягав POD з 25 salt, бо зручно і не треба кожні 5 хвилин парити. Друг на фрібейзі сидить, але в нього бак і він любить великі затяжки. Якщо багато їздиш або париш потроху весь день — сольовий реально практичніший. Але 50 мг я б не радив на постійку, особливо якщо раніше не парив. Якщо дивитись не тільки на цифру міцності, а загалом на комфорт щоденного використання, то дуже багато вирішує саме якість нікотину. Дешевий нікотин часто дає гіркоту, швидко забруднює спіралі, може сушити горло або давати дивне післясмакове "хімозне" відчуття. Особливо це помітно на сольових рідинах, де концентрація вища. Через це люди думають, що проблема у POD або у самій рідині, а по факту база чи нікотин низької очистки. По відчуттях сольовий заходить м’якше навіть на високих мг, тому його й беруть під щоденне використання в компактних POD-системах. Freebase більш "сухий" і з ударом по горлу, зате краще підходить для баків, де велика кількість пари й нижча міцність. Ще момент хороший нікотин менше вбиває смак через кілька днів використання. Хто давно парить, той це одразу помічає. Я собі останній раз брав никотин для вейпу https://vapetemptation.com.ua/nikotin-hi-liq/ Не через рекламу, просто там хоча б нормальні партії попадались без дивного запаху і підробок. Для регулярного замісу це важливо, бо різниця між дешевим і чистішим нікотином реально відчувається через тиждень активного паріння.
|
| |
| |