Воскресенье, 15.03.2026, 23:15Главная | Регистрация | Вход

Меню сайта

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Мини-чат

Наш опрос

Какой Ваш любимый рейдовый поход?
Всего ответов: 504
Скільки приблизно займає дорога Львів Краків? - Форум Death Of Alliance
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Ryna, Suora  
Скільки приблизно займає дорога Львів Краків?
a_sovДата: Суббота, Вчера, 18:05 | Сообщение # 1
-
Статус: Offline
Друзі, підкажіть, хто нещодавно їхав маршрутом трансфер Львів Краків? Потрібно доїхати до Кракова найближчим часом, і думаю, як краще організувати дорогу. Чув різні думки хтось каже, що трансфером їхати зручніше, ніж автобусом. Цікавить реальний досвід: скільки приблизно триває дорога, як проходить перетин кордону та чи роблять зупинки по дорозі. Можливо, хтось недавно їздив і може розповісти, як усе відбувається на практиці.

menigorekДата: Суббота, Вчера, 18:06 | Сообщение # 2
-
Я їздив таким маршрутом восени. Виїжджали зі Львова рано вранці. Дорога сама по собі не дуже довга, але на кордоні довелося трохи зачекати. В іншому все пройшло спокійно. По дорозі зробили одну коротку зупинку. Загалом дорога до Кракова зайняла кілька годин, і особливих труднощів не виникло.

HzBoyДата: Суббота, Вчера, 18:06 | Сообщение # 3
-
Мій досвід був трохи інший, але теж загалом позитивний. Ми виїжджали ближче до обіду, тому на кордоні людей було трохи більше. Довелося почекати, але сама дорога пройшла досить комфортно. Маршрут знайомий багатьом, тому транспорт зазвичай їде без зайвих затримок. У підсумку до Кракова дісталися без поспіху, і дорога виявилася не такою виснажливою, як я спочатку думав.

kirilzhilenko80Дата: Суббота, Вчера, 18:07 | Сообщение # 4
-
Цитата HzBoy ()
Мій досвід був трохи інший, але теж загалом позитивний. Ми виїжджали ближче до обіду, тому на кордоні людей було трохи більше. Довелося почекати, але сама дорога пройшла досить комфортно. Маршрут знайомий багатьом, тому транспорт зазвичай їде без зайвих затримок. У підсумку до Кракова дісталися без поспіху, і дорога виявилася не такою виснажливою, як я спочатку думав.

Поділюсь своїм досвідом по маршруту Львів Краків. Їздив кілька місяців тому з другом, треба було швидко дістатися до Польщі. Спочатку думали їхати автобусом, але потім знайомий порадив замовити міжміський трансфер через ArtTaxi. Взяли мінівен, бо так вийшло зручніше.
Машина приїхала точно у домовлений час, без запізнень. Водій нормальний, адекватний чоловік, їхав акуратно, без цих «перегонів» на трасі. По дорозі навіть зробили невелику зупинку на каву. Загалом атмосфера поїздки спокійна, без метушні як на вокзалах. Для тих хто планує таксі Львів Краків https://arttaxi.com.ua/marshruty/lviv/lviv-krakiv/ і не хоче морочитися з автобусами, такий варіант реально вартий уваги.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Death Of Alliance © 2026 | Конструктор сайтовuCoz