Пятница, 30.01.2026, 23:14Главная | Регистрация | Вход

Меню сайта

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Мини-чат

Наш опрос

Какой Ваш любимый рейдовый поход?
Всего ответов: 504
Де зараз купити комікси Marvel/DC недорого з доставкою по Ук - Форум Death Of Alliance
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Ryna, Suora  
Де зараз купити комікси Marvel/DC недорого з доставкою по Ук
wildstrawberryteamДата: Понедельник, 12.01.2026, 22:00 | Сообщение # 1
-
Статус: Offline
Привіт усім! Давно хочу почати збирати комікси, але не знаю, з чого стартувати. Цікавлять свіжі випуски Marvel і DC (наприклад, Batman, Spider-Man, X-Men), або класика в hardcover. Бюджет до 1500–2000 грн на першу партію. У місцевих магазинах вибір малий і ціни кусаються, на OLX страшно брати без перевірки. Хто нещодавно замовляв комікси — де брали з нормальною доставкою по Україні, післяплатою і щоб усе приходило в ідеальному стані?

kvoronina647Дата: Понедельник, 12.01.2026, 22:45 | Сообщение # 2
-
Статус: Offline
Сам недавно почав збирати взяв одразу кілька томів: Batman by Grant Morrison Omnibus і Spider-Man: Kraven’s Last Hunt. Усе разом вийшло близько 1800 грн. Найкраще, що знайшов великий вибір нових і б/у в хорошому стані, ціни нижчі, ніж у багатьох інших магазинах. Замовляв на https://worldofcomics.ua/ там і Marvel, і DC, і Image, і незалежні видання, часто бувають акції та знижки 10–15%. Доставка Новою Поштою по всій Україні, післяплата без проблем, пакують надійно (коробки, плівка, нічого не пом’ялось). Привезли за 2 дні, все ідеально. Якщо шукаєш комікси з доставкою і не хочеш переплачувати раджу глянути туди, асортимент реально радує. У мене вже друга посилка йде. Удачі з колекцією!

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Death Of Alliance © 2026 | Конструктор сайтовuCoz