| Kristin | Дата: Воскресенье, 12.07.2026, 17:28 | Сообщение # 1 |
|
-
Статус: Offline
| Давно шукала якісний догляд для тіла, який не тільки зволожує шкіру, а й залишає приємний аромат на весь день. Саме тому вирішила замовити парфумовані креми, лосьйони та скраб для тіла в інтернет-магазині Aroma Buro https://aromaburo.ua/kremy-losiony-ta-skraby/ Чесно кажучи, результат перевершив усі мої очікування. Замовлення оформила буквально за кілька хвилин, а менеджер швидко зв'язався для уточнення деталей. Посилка була дуже гарно запакована, всі засоби прийшли в ідеальному стані. Особливо сподобався скраб – він делікатно очищає шкіру, не дряпає її та залишає неймовірний аромат, який нагадує дорогий парфум. Лосьйон чудово вбирається, не залишає липкості, а крем прекрасно живить сухі ділянки шкіри. Після кількох днів використання я помітила, що шкіра стала більш м'якою та доглянутою. Найприємніше, що аромат тримається декілька годин і навіть отримувала компліменти від колег. Дуже рідко трапляються магазини, де настільки вдало поєднуються якість продукції, сервіс та швидка доставка. Тепер Aroma Buro для мене став одним із найулюбленіших магазинів косметики, і вже планую наступне замовлення.
|
| |
| |