Четверг, 19.03.2026, 19:50Главная | Регистрация | Вход

Меню сайта

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Мини-чат

Наш опрос

Нравится ли Вам наш гильдийский табард?
Всего ответов: 376
Вік і процедура - чи є обмеження - Форум Death Of Alliance
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Вік і процедура - чи є обмеження
kozeevkiril269Дата: Среда, 25.02.2026, 13:37 | Сообщение # 1
-
Статус: Offline
Мені 19 років і я переживаю, чи не буде проблем з оформленням гінекологічні клініки. Чи потрібна згода батьків у моєму віці? Хтось стикався з таким питанням на власному досвіді?

makartaranovsДата: Среда, 25.02.2026, 19:59 | Сообщение # 2
-
Статус: Offline
В Україні з 18 років людина є повнолітньою і самостійно підписує всі медичні документи - згода батьків не потрібна ні в якому вигляді, це закріплено законодавчо. Жодна нормальна клініка не вимагатиме нічого зайвого від повнолітньої пацієнтки - достатньо паспорта. Коли я сама шукала де зробити аборт у Києві без зайвої бюрократії, це теж було одним з перших моїх запитань при телефонному дзвінку - і мені одразу підтвердили, що все просто. Детальніше про умови прийому і документи можна переглянути ось тут https://svitlana.kiev.ua/uk/poleznaya-informacziya-uk/abort-v-kyevi/ там є загальна корисна інформація. Я записалася до Світлани і жодних питань про вік чи батьків навіть не виникло - все дуже коректно і по-дорослому з першої ж хвилини. Якщо хвилюєшся про формальності - просто зателефонуй і уточни особисто, це займе п'ять хвилин. Головне - не зволікати з рішенням через зайві переживання.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Death Of Alliance © 2026 | Конструктор сайтовuCoz