| Воскресенье, 01.02.2026, 17:23 | Главная | Регистрация | Вход |
|
Знайшли пухлину в грудях, де в Києві роблять операцію? - Форум Death Of Alliance
|
Знайшли пухлину в грудях, де в Києві роблять операцію?
| |
| akhamsa | Дата: Вторник, 13.01.2026, 13:08 | Сообщение # 1 |
|
-
Статус: Offline
| Після планового УЗД почула цей страшний діагноз і тепер просто земля йде з-під ніг. Найбільше лякає не тільки саме лікування, а й те, що лікарі в районній лікарні кажуть про повне видалення. Я молода жінка і дуже хочу зберегти естетичний вигляд грудей. Порадьте, чи реально в Києві знайти хірургів, які роблять сучасні органозбережні операції і не залишають страшних шрамів?
|
| |
| |
| Rennix | Дата: Вторник, 13.01.2026, 13:09 | Сообщение # 2 |
|
-
| Державні клініки часто йдуть шляхом найменшого спротиву і просто все вирізають, бо так простіше. Сама через це пройшла два роки тому і дуже шкодую, що не шукала приватні центри одразу. Треба стукати в усі двері, де є нове обладнання і нормальне ставлення до пацієнток, бо психологічний стан після операції теж неймовірно важливий.
|
| |
| |
| beketovalim | Дата: Вторник, 13.01.2026, 13:10 | Сообщение # 3 |
|
-
| Сучасна онкохірургія зараз активно використовує методи онкопластики, коли видаляється тільки сама пухлина з частиною тканин, а форма грудей відновлюється за рахунок власних тканин або імплантів. Спеціалісти зазвичай призначають додатково променеву терапію після таких втручань, щоб мінімізувати ризики рецидиву. Важливо, щоб у клініці був цілий консиліум лікарів (хірург, онколог, радіолог), які разом складуть план. Також звертайте увагу на можливість біопсії сторожового лімфовузла, це дозволяє не видаляти всі лімфовузли під пахвою без потреби. Це значно полегшує реабілітацію і рука потім не набрякає.
|
| |
| |
| dorenyurist | Дата: Вторник, 13.01.2026, 13:14 | Сообщение # 4 |
|
-
| Цитата akhamsa (  ) Після планового УЗД почула цей страшний діагноз і тепер просто земля йде з-під ніг. Найбільше лякає не тільки саме лікування, а й те, що лікарі в районній лікарні кажуть про повне видалення. Я молода жінка і дуже хочу зберегти естетичний вигляд грудей. Порадьте, чи реально в Києві знайти хірургів, які роблять сучасні органозбережні операції і не залишають страшних шрамів?
Не поспішайте погоджуватися на радикальну мастектомію, якщо є хоч найменший шанс на збереження органу. У Києві є потужний центр під містом, де працюють за західними протоколами і роблять акцент саме на естетиці паралельно з лікуванням. Працівники там дуже делікатні, а хірурги мають величезний досвід у складних реконструкціях. Раджу вам спочатку спокійно почитати перевірену інформацію та дізнатися про рак молочної залози https://www.lissod.com.ua/ua....zhelezy на їхньому ресурсі. Там розписано всі стадії і варіанти втручань, які існують у світі. Я возила туди маму на консультацію, і нам детально пояснили, чому в її випадку можна обійтися лише секторальною резекцією. Це дає зовсім іншу якість життя після хвороби. Обов'язково запишіться на другу думку до досвідченого мамолога-онколога. Краще один раз почути чітку стратегію від профі, ніж мучитися сумнівами. Сучасна медицина дозволяє перемогти недугу і при цьому залишитися красивою, головне потрапити в правильні руки. Бажаю вам сил і тільки позитивних результатів аналізів, усе обов'язково налагодиться.
|
| |
| |
|
 |  |