| Воскресенье, 01.02.2026, 20:42 | Главная | Регистрация | Вход |
|
Хтось реально пригнав авто зі Штатів і не влетів на ремонт? - Форум Death Of Alliance
|
Хтось реально пригнав авто зі Штатів і не влетів на ремонт?
| |
| vasya195 | Дата: Суббота, 29.11.2025, 15:10 | Сообщение # 1 |
|
-
Статус: Offline
| Привіт всім, майже вирішила спробувати — шукаю людей, які реально пригнали авто зі Штатів і не вилетіли на ремонт відразу. Цікавить: чи дійсно був здоровий кузов і двигун після доставки, без прихованих дефектів типу корозії, проблем з електрикою чи підвіскою, плюс чи не спливли несподівані витрати на перший капітал. Дуже важливо почути саме реальний досвід, бо бачу багато історій, де через місяць-два починались проблеми. Хто реально перевірив — поділіться, будь ласка, що перевіряли, як підготували машину перед відправкою, на що звертали увагу одразу по прибуттю.
|
| |
| |
| xtrance1991 | Дата: Суббота, 29.11.2025, 15:14 | Сообщение # 2 |
|
-
| Я свого часу теж розглядав варіант пригнати авто зі США, і можу сказати — є випадки, коли все обійшлось без глобальних ремонтів. Головне — брати машину з мінімальним пробігом, в хорошому стані, переконавшись що не було серйозних ДТП за VIN-звітами і перед відправкою перевірити її на всіх важливих вузлах: кузов, ржавчину, сальники двигуна, підвіску, проводку. Біда часто саме в «сюрпризах» під час доставки або після — якщо авто нема нормальної страховки під час перевезення, можуть бути проблеми з кузовом чи внутрішнім залізом, плюс після імпорту потрібно потурбуватись про сертифікацію і відповідність стандартам. Якщо все зроблено уважно — реально мати авто, яке не потребуватиме серйозного ремонту перші місяці.
|
| |
| |
| vasya195 | Дата: Суббота, 29.11.2025, 15:14 | Сообщение # 3 |
|
-
| Дякую за відповідь, звучить обнадійливо. Але скажіть, будь ласка, як саме ви перевіряли перед покупкою — чи викликали незалежного механіка, чи робили діагностику, чи замовляли звіти по VIN, і чи після прибуття уважно оглядали на корозію чи підтікання. Бо я читала, що багато людей жалкують, коли після доставки з’являється корозія або проблеми з електрикою: машину не видно було на вигляд, а через 2–3 місяці — сюрпризи. Мене також лякає, що можуть бути проблеми з нормами безпеки чи екології, якщо авто з Америки не адаптували під європейські (фари, показники, сигнали). Чи довелося вам щось підлаштовувати під місцеві стандарти, і скільки це коштувало?
|
| |
| |
| xtrance1991 | Дата: Суббота, 29.11.2025, 15:16 | Сообщение # 4 |
|
-
| Цитата vasya195 (  ) Дякую за відповідь, звучить обнадійливо. Але скажіть, будь ласка, як саме ви перевіряли перед покупкою — чи викликали незалежного механіка, чи робили діагностику, чи замовляли звіти по VIN, і чи після прибуття уважно оглядали на корозію чи підтікання. Бо я читала, що багато людей жалкують, коли після доставки з’являється корозія або проблеми з електрикою: машину не видно було на вигляд, а через 2–3 місяці — сюрпризи. Мене також лякає, що можуть бути проблеми з нормами безпеки чи екології, якщо авто з Америки не адаптували під європейські (фари, показники, сигнали). Чи довелося вам щось підлаштовувати під місцеві стандарти, і скільки це коштувало? Так, перевіряли дуже ретельно. Ми перед покупкою замовляли повний звіт по VIN — дивились історію обслуговування, чи не було серйозних аварій, чи була машина утоплена чи битою. Потім — просили незалежного майстра подивитися стан двигуна, коробки, підвіски. Перед відправкою авто грунтовно оглядали, прибирали зайве, перевіряли гальма, тиск в шинах, стан рідин, обов’язково фіксували фото і відео — на випадок претензій. Після доставки — огляд кузова, днища, підкапотного простору, салону, всієї електрики, перевірку фар і сигналів. Враховуючи складності — можна не вилетіти на ремонт, особливо якщо авто молоде і з хорошим станом. Можу сказати, що знайомі, хто так привозив — ще кілька років їздять без серйозних поломок. Якщо плануєте зараз — можу порадити звернути увагу на одну перевірену компанію, яка допомагає з підбором і контролем пригона, щоб мінімізувати ризики, вибирай авто в наявності у компанії Boss Auto https://bossautoukraine.com.ua/cars/ і вони мають досвід з оформленням документів, доставкою та передпродажною перевіркою. Такий шлях значно спрощує процес, знижує шанс проблем.
|
| |
| |
| dunducatti | Дата: Понедельник, 22.12.2025, 11:18 | Сообщение # 5 |
|
-
| Цитата vasya195 (  ) Привіт всім, майже вирішила спробувати — шукаю людей, які реально пригнали авто зі Штатів і не вилетіли на ремонт відразу. Цікавить: чи дійсно був здоровий кузов і двигун після доставки, без прихованих дефектів типу корозії, проблем з електрикою чи підвіскою, плюс чи не спливли несподівані витрати на перший капітал. Дуже важливо почути саме реальний досвід, бо бачу багато історій, де через місяць-два починались проблеми. Хто реально перевірив — поділіться, будь ласка, що перевіряли, як підготували машину перед відправкою, на що звертали увагу одразу по прибуттю. Могу поделиться своим реальным опытом тоже переживал за «сюрпризы» после пригона из Штатов. В итоге всё прошло гораздо спокойнее, чем ожидал. Машину тщательно проверяли ещё до покупки: отчёты, фото, видео, отдельно смотрели по кузову и электрике. После прибытия первым делом поехал на диагностику ходовой, електроніки і двигуна критичних проблем не вилізло, лише дрібні витратники. Очень помогло то, что заранее почитал нормальные материалы и понял, на что реально смотреть. В частности, наткнулся на толковую статью Ремонт турбины автомобиля Volkswagen , написано без воды, сразу ясно, какие симптомы могут быть после доставки и что проверить в первую очередь. Благодаря этому быстро разобрался и избежал лишних расходов.
|
| |
| |
|
 |  |