Пятница, 30.01.2026, 01:12Главная | Регистрация | Вход

Меню сайта

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Мини-чат

Наш опрос

Какой Ваш любимый рейдовый поход?
Всего ответов: 504
Корм для собак: сухий чи вологий - що краще? - Форум Death Of Alliance
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Корм для собак: сухий чи вологий - що краще?
akhamsaДата: Вторник, 21.10.2025, 10:37 | Сообщение # 1
-
Статус: Offline
Корм для собак: сухий чи вологий - що краще для підтримки здоров’я зубів і травної системи? Які ризики можуть бути при постійному використанні одного типу корму, а які плюси при змішаному раціоні?

bitehДата: Среда, 22.10.2025, 18:06 | Сообщение # 2
-
Мої собаки їдять і сухий, і вологий корм. Такий змішаний раціон добре працює, сухий підтримує зуби, а вологий додає різноманіття. Якщо давати тільки один тип, собака може швидко набриднути або почати менше пити води.

bolshechem_zhiznДата: Четверг, 23.10.2025, 11:01 | Сообщение # 3
-
Наш собака обожнює Pro Plan. Корм легко перетравлюється, і після нього немає проблем з травленням. Помітно покращилася шерсть і активність тварини. Упаковка зручно зберігається, смак відповідає якості. Ідеальний щоденний раціон.

cocacolaДата: Суббота, 25.10.2025, 10:47 | Сообщение # 4
-
Безумовно сухий корм має переваги для здоров’я зубів, тоді як вологий, для травлення і гідратації. Сухий корм, завдяки хрусткій текстурі, допомагає механічно очищати зуби собаки і знижувати накопичення нальоту та зубного каменю. 
Вологий корм, навпаки, має високий вміст вологи, що покращує гідратацію й полегшує перетравлення, особливо у собак з чутливим шлунком або проблемами зі споживанням води. Я використовую раціон Проплан для собак https://www.purina.ua/brands/pro-plan/dog сухий високоякісний корм.

ira190184Дата: Четверг, Вчера, 12:09 | Сообщение # 5
-
Сухой корм использую для ежедневного рациона, а влажный в качестве дополнительной вкусняшки. Могу вам посоветовать магазин, где можно  купить сухой корм для собак хорошего качества, который не окажет вредного воздействия на здоровье собаки. Тут именно проверенные торговые марки и цены доступные.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Death Of Alliance © 2026 | Конструктор сайтовuCoz