|
Які книги від видавництва Наш формат найпопулярніші зараз?
|
|
| akhamsa | Дата: Вторник, 21.10.2025, 10:22 | Сообщение # 1 |
|
-
Статус: Offline
| На сайтах бачу безліч новинок від видавництва Наш формат», але важко зрозуміти, що серед цього всього справді читають і обговорюють. Може, є книжки, які стали хітами останнього року? Цікавлять і художні, і нонфікшн-видання, що зараз найчастіше радять читачі у відгуках?
|
| |
| |
| biteh | Дата: Среда, 22.10.2025, 18:27 | Сообщение # 2 |
|
-
| Чесно кажучи, сама не слідкую за топами та рейтингами, але часто заходжу в Книгарню Є і Буква, там реально є добірки популярного і видно, що деякі книги розкуповують швидко. Також у Книгарні Сяйво останнім часом на полиці завжди можна знайти щось цікаве.
|
| |
| |
| bolshechem_zhizn | Дата: Четверг, 23.10.2025, 11:18 | Сообщение # 3 |
|
-
| Потрібно порівнювати кілька книг наявних у каталозі книгарні і подивитися, що зараз у тренді. Це зручно для тих, хто не хоче ходити по всіх магазинах, а хоче швидко орієнтуватися, що популярне серед читачок і які новинки варто глянути.
|
| |
| |
| cocacola | Дата: Суббота, 25.10.2025, 10:32 | Сообщение # 4 |
|
-
| Останнім часом я все більше підсідаю на читання, чесно кажучи, не уявляю свій день без кількох сторінок перед сном. Мені подобається, як книги дозволяють відключитися від буденності: ти просто занурюєшся у світ історій, нових ідей і починаєш бачити знайомі речі зовсім під іншим кутом. На Мегого Букс нещодавно натрапив на добірку книг від видавництва Наш формат https://mbooks.com.ua/publishers/nash-format/ це, мабуть, найкраще, що я читав за останній час. Там такі різні теми: від натхнення до саморозвитку, від справжніх життєвих історій до книжок, які реально змушують задуматися. Подобається, що все зібрано в одному місці, не треба бігати між сайтами. Відкрив додаток, обрав щось під настрій і занурився. Це той випадок, коли читання стає не просто звичкою, а приємним ритуалом.
|
| |
| |