Шкаю собі нові двері в кімнату
|
|
Teflon | Дата: Среда, 06.09.2023, 16:41 | Сообщение # 1 |
-
Статус: Offline
| Допоможіть мені з цим питанням - як обрати міжкімнтані двері. Що треба враховувати у виборі, та до кого звернутися, щоб купити щось нормальне. Дякую.
|
|
| |
tikhonova | Дата: Среда, 06.09.2023, 16:49 | Сообщение # 2 |
-
| Стосовно покупки дверей, то я вам пораджу наступне: ось вам сайт www.rodos.ua де можна від виробника замовити двері - варіантів море, які хочете є, тільки б грошей на це все вистачило. До речі, можна звернутися до фахівців, які будуть встановлювати двері, і попросити їх допомоги визначити правильні розміри дверей для вашого отвору. Також можна отримати від них поради щодо того, яким чином найкраще встановити двері для максимальної безпеки та ефективності.
|
|
| |
lopirevair | Дата: Среда, 06.09.2023, 16:50 | Сообщение # 3 |
-
| Так, це не просте питання
|
|
| |
makarickckck | Дата: Четверг, 17.04.2025, 18:45 | Сообщение # 4 |
-
| Коли обирав міжкімнатні двері, для мене було важливо, щоб вони не тільки гарно виглядали, а й були зручними в користуванні, довговічними та добре ізолювали звук. Хотілось, щоб добре вписувались в сучасний інтер’єр, тому я зупинився на дверях прихованого монтажу https://triodveri.ua/skritie-dveri/ Замовляв через перевірений інтернет-магазин Тріо Двері, де є великий вибір таких моделей, нормальні ціни й кваліфіковані майстри для встановлення. Якщо шукаєш щось сучасне та практичне — точно варто звернути увагу на цей варіант.
|
|
| |