|
Хто знає зручний софт для онлайн-бронювання в кафе?
|
|
| exuhecefek80 | Дата: Четверг, 14.05.2026, 09:59 | Сообщение # 1 |
|
-
Статус: Offline
| Вітаю! Я власник невеликого кафе і зараз шукаю спосіб, як відійти від записів у звичайному блокноті. Коли адміністратор відволікається на дзвінки для броні, це заважає обслуговуванню в залі, а іноді ми просто не встигаємо підняти слухавку. Хочу знайти рішення, яке дозволить гостям бронювати столи самостійно через інтернет. Хто що використовує, щоб це було просто для персоналу і зручно для відвідувачів?
|
| |
| |
| nekagaxut069 | Дата: Четверг, 14.05.2026, 10:11 | Сообщение # 2 |
|
-
Статус: Offline
| Привіт. Я на власному досвіді переконалась, що сучасна система автоматизації ресторанів від компанії Binotel — це саме те, що потрібно для наведення ладу. Після того як я підключила RestoApp, процес резервування став повністю прозорим: клієнти самі обирають час і столик на сайті, а я бачу всі дані в одному кабінеті. Мені дуже подобається, що тепер я маю базу контактів своїх гостей і можу аналізувати завантаженість закладу в різні дні. Це реально допомогло мені вивільнити час адміністратора та підвищити лояльність відвідувачів, бо сервіс став набагато швидшим. Налаштування пройшло легко, тому щиро раджу цей інструмент для автоматизації процесів.
|
| |
| |