Суббота, 23.05.2026, 18:36Главная | Регистрация | Вход

Меню сайта

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Мини-чат

Наш опрос

Какой Ваш любимый рейдовый поход?
Всего ответов: 504
Уютный пансионат для престарелых - Форум Death Of Alliance
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Уютный пансионат для престарелых
lynkaandriyt31Дата: Вторник, 05.05.2020, 11:42 | Сообщение # 1
-
Статус: Offline
Если не знаете куда обратиться чтобы определить человека в качественный и надёжный дом престарелых, взгляните на сайт этой компании https://dom-prestarelih.com.ua/

olkamaslova761Дата: Среда, 19.03.2025, 19:24 | Сообщение # 2
-
Всім привіт! Мама вже в літах, і ми з родиною почали шукати для неї будинок для престарілих у Києві. Хочемо, щоб вона почувала себе там комфортно, щоб була гарна атмосфера і кваліфікований персонал. Але як зрозуміти, який заклад справді хороший? На що варто звернути увагу під час візиту? Може, є якісь "червоні прапорці", які повинні насторожити? Діліться своїми думками, будь ласка!

mariaflorova28Дата: Среда, 19.03.2025, 20:38 | Сообщение # 3
-
Обираючи будинок для свекрухи, ми звернули увагу на "Грааль" через гарні відгуки. І вони виявилися правдивими! Це справжній оазис для літніх людей. Комфортні кімнати, доглянута територія, професійний персонал. Моя свекруха має деменцію, тому для нас було важливо знайти місце з якісним медичним наглядом – тут це є. Вона завжди чиста, доглянута, має гарний настрій. В будинку престарілих у Києві https://gral.org.ua/pansionat-dlya-lyudej-pohilogo-v-kiyevi/  "Граалі" її оточили турботою, що для нас, як для родини, безцінно.

megankliryДата: Среда, 06.05.2026, 13:04 | Сообщение # 4
-
Особисто мені дуже сподобався пансіонат для літніх людей Луцьк «Благодать» , коли я шукала безпечне місце для мого дідуся.  Він не міг вдома залишатись після хвороби, тому я перевезла його під нагляд в цей пансіонат. Персонал там дуже ввічливий, завжди на зв’язку, можна спокійно уточнити будь-яке питання. Тут є догляд, порядок і нормальне людське ставлення. Тому я і вам раджу звернути увагу на цей заклад .

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Death Of Alliance © 2026 | Конструктор сайтовuCoz