Цитата kirilzhilenko80 (

)
Я використовував цей пристрій у повсякденному режимі і найбільше сподобалось що він не вимагає уваги ти просто користуєшся і не стикаєшся з ситуаціями коли щось різко змінюється у відчуттях це робить його зручним для щоденного використання особливо коли багато справ
Вапорессо хрос 3 мини я б розглядав тим, хто не хоче великий вейп, а шукає щось легке й максимально зрозуміле. Мені подобається такий формат саме через простоту: зарядив, поставив картридж, залив рідину й користуєшся без зайвих налаштувань. Але навіть із такими простими моделями краще не поспішати з покупкою.
Треба дивитися, чи зручно буде носити в кишені, який акумулятор, які картриджі сумісні, чи є потрібні розхідники в наявності. Я дивився Вапорессо хрос 3 мини у https://smolnet.pro/uk/pod-sistemy/1162-vaporesso-xros-3-mini.html бо не хотілося потрапити на магазин, де на сайті одна інформація, а по факту потім починаються уточнення й заміни. Ще порада: не беріть модель тільки через колір. Колір приємний перші два дні, а далі важливіше, як пристрій працює, як тримає заряд і чи не дратує в щоденному використанні.