Суббота, 08.08.2026, 00:03Главная | Регистрация | Вход

Меню сайта

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Мини-чат

Наш опрос

Какой Ваш любимый рейдовый поход?
Всего ответов: 505
Де можна обрати нормальну под-систему? - Форум Death Of Alliance
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Ryna, Suora  
Де можна обрати нормальну под-систему?
menigorekДата: Вторник, 30.06.2026, 08:34 | Сообщение # 1
-
Статус: Offline
Як зрозуміти, що взагалі брати, якщо я тільки розбираюсь у под-системах і постійно плутаю salt і freebase? Дивлюсь на ці всі варіанти міцності і не можу вирішити: 20 мг, 35 мг чи більше, і що з цього підходить на кожен день. Боюсь взяти щось надто сильне і потім буде важко користуватись, або навпаки — взяти слабке і постійно тягнути без ефекту. Ще не до кінця ясно, як саме відчувається різниця між типами рідини, бо описують її по-різному і це тільки плутає.

a_sovДата: Вторник, 30.06.2026, 08:35 | Сообщение # 2
-
Freebase і salt це не варіації “одного й того ж”, а різні механіки доставки нікотину. Freebase має більш різкий удар по горлу і повільніше насичення, тому його логічно парити на нижчих концентраціях і більших об’ємах пари. Salt навпаки згладжує відчуття завдяки зміненому pH, через що можна використовувати високі дозування без жорсткого throat hit. І от тут багато новачків помиляються: беруть salt 50 мг і очікують поведінку freebase але це інший профіль, інша швидкість “накриття” і зовсім інша крива насичення. Плюс ще важливий момент стабільність роботи картриджа, бо під salt потрібна рівна подача, інакше смак буде “плавати”.

HzBoyДата: Вторник, 30.06.2026, 08:35 | Сообщение # 3
-
Була в мене ситуація: постійно в русі, робота, дорога, телефон у руках, і сигарети вже не варіант незручно і відволікає. Перейшов на подік, бо хотілося просто щось, що працює без зайвих налаштувань. Спочатку взяв перший-ліпший картридж і не зрозумів нічого: то сильно, то майже нічого не відчувається. Потім вже почав підбирати під себе і стало простіше головне не міняти постійно різні міцності хаотично.

kirilzhilenko80Дата: Вторник, 30.06.2026, 08:37 | Сообщение # 4
-
Цитата HzBoy ()
Була в мене ситуація: постійно в русі, робота, дорога, телефон у руках, і сигарети вже не варіант незручно і відволікає. Перейшов на подік, бо хотілося просто щось, що працює без зайвих налаштувань. Спочатку взяв перший-ліпший картридж і не зрозумів нічого: то сильно, то майже нічого не відчувається. Потім вже почав підбирати під себе і стало простіше головне не міняти постійно різні міцності хаотично.

Якщо питання саме в тому, де купити подік для щоденного користування, я б радив дивитися не на найдешевший варіант, а на нормальний магазин. Сам замовляв через Bambuk купити под https://bambuk.org/pod-systems/ і залишився задоволений, бо не було плутанини ні з моделлю, ні з доставкою. Для мене важливо було, щоб под-система була компактна, нормально тримала заряд і щоб потім не було проблем знайти картриджі.
На сайті можна нормально зорієнтуватися, що до чого, без відчуття, що тобі просто намагаються продати перший пристрій зі списку. Подік приїхав акуратно запакований, без пошкоджень, після перевірки все працювало як треба. Тому мій висновок простий: краще брати там, де є нормальний опис товару і зрозуміло, що саме купуєш.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Death Of Alliance © 2026 | Конструктор сайтовuCoz